Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Szóbeli felvételi beosztása (2021.)

| Módosítva: 2021. március. 05., péntek - 23:29:41

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy az oktatási miniszter ma kiadott határozatának értelmében a rendkívüli helyzet ellenére az iskoláknak lehetőségük van a szóbeli felvételi vizsgák személyes lebonyolítására. A március 8-9-ére tervezett felvételiket a lentebb található előzetes beosztás alapján személyes beszélgetés formájában tartjuk meg.

Azok számára, akik gyermekük egészségének védelme érdekében nem vállalják a személyes beszélgetést, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a honlapon található beosztás időpontjában online vegyenek részt a felvételi beszélgetésen. Az online felviteli úgy történik, hogy a felvételi bizottság a megadott e-mail címre a felvételi beszélgetés tervezett időpontja előtt 5-10 perccel küld egy meet meghívót, amin keresztül a diák csatlakozhat a beszélgetéshez.

Kérjük, hogy amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel, a következő adatok megadásával március 7-én (vasárnap) délig a titkarsag@fasori.hu e-mail címre küldjön egy e-mailt arról az e-mail címről, ahová a meet meghívót a felvételi beszélgetés időpontjában küldhetjük.

A kért adatok:

  • diák neve,
  • oktatási azonosítója,
  • a honlapon található beosztás szerinti teremszám,
  • a felvételi beszélgetés időpontja.

Fontos, hogy a Meet-en keresztül történő online elbeszélgetéshez Google fiók szükséges. Ha nem rendelkezik ilyennel, itt tud regisztrálni egyet.

Amennyiben az online felvételi időpontjában technikai nehézség lépne fel, kérjük, hogy hívják titkárságunkat a +36-1/322-4406-os telefonszámon.

Kollégáink szeretettel várnak minden felvételiző diákot, akár személyesen, akár az online térben kerül sor a felvételi beszélgetésre.

Üdvözlettel:

az intézmény vezetősége


A szóbeli felvételi beosztás alább megtekinthető oktatási azonosító alapján.
Kérjük a diákokat, hogy füzeteiket (magyar, matematika, német), okleveleiket (amennyiben van), ellenőrző/üzenő füzetüket hozzák magukkal. Kérjük, hogy a beosztási időnél csak 10 perccel hamarabb érkezzenek a tanulók az iskolába a nagyobb csoportok kialakulásának elkerülése érdekében. A vírushelyzetre való tekintettel a szülők a kapuig kísérhetik a diákokat és a templomban várakozhatnak. A szóbeli felvételit követően önkéntes diákjaink fogják átkísérni a felvételizőket a templomba, ahol a szülőkkel együtt várja iskolalelkészünk a tanulókat beszélgetésre.

(A képre kattintva a beosztások nagyobb méretben is megtekinthetők.)
 

Nyolcévfolyamos (5. osztály) szóbeli felvételi beosztás:

 

 

Négyévfolyamos (9. osztály) szóbeli felvételi beosztás:

Szeretettel várunk minden kedves felvételiző diákot és szüleiket a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium szóbeli felvételijére!

Események

Hasznos linkek