Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

közgyűlés

| Módosítva: 2010. november. 09., kedd - 17:53:16

2010. okt. 9-én a gimnázium Volt Növendékeinek Egyesülete (Öregdiákok Egyesülete) megtartottata a 21. Fasor Napok keretében az éves közgyülését, valamint a 3 évenként esedékes vezetőségválasztó ülését. A szépszámú megjelentet Dr. Dobos Krisztina ig. helyettes üdvözölte. Az elnök röviden beszámolt az elmult 3 év munkájáról.
A legfontosabb eredménylént megemlitette, hogy az Örökdiák három száma jelent meg az iskola támogatásával, valamint azt, hogy az iskola visszaszerzésének 20. évfordulója alkalmából a média 5 alkalommal foglalkozott az iskolával. A főtitkár ismertette az elmúlt év fontosabb esményeit, a főpénztáros megtartotta éves beszámolóját, amelyeket a közgyülés elfogadott. Ezután a vezetőség lemondott.


Megválasztoták az új vezetőséget .
Elnök: Dr.Liptay György
Ügyvezetö elnök: Györi Tamás
Fötitkár: Dr. Jeszenszky Zoltán
Ügyvezetó főtitkár: Raisz Dávid
Titkár: Sipiczky Márk
Alelnökök. Dr. Csaba László és Zágon Tamás
Főpénztáros: Dr. Dudás Jenő
Pénztáros: Csizér Márton
Számvizsgáló bizottság elnöke: Kanyó Ferenc
Tag: Zalán Péter

A régi-új vezetőség legfontosabb feladatának tartja, hogy a 37 évi kényszerszünet után végzettek bekapcsolodjanak az egyesület munkájába és átvegyék a stafétabotot a régiektől. Segitsék a mai diákokat erkölcsileg és anyagilag is. Jeleleg 5 alapitvány támogatja a mai diákokat. Segitsék az iskolát abban, hogy mielöbb régi hirében tündökölhessen.

Események

Hasznos linkek