Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Erasmus+ konferencia- fogadó diákok jelentkezését várjuk

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Iskolánk 2016. szeptemberétől 6 másik ország iskolájával részt vesz egy Erasmus+ project-ben. A project keretén belül hat konferencia kerül megrendezésre hat különböző országban. Novemberben Portugáliában jártunk két végzős diákkal, márciusban Németorszában a 11-dikes évfolyammal, májusban pedig Svédországba fogunk ellátogatni a 9-dikesekkel. A konferenciák keretén belül a migráció témát beszéljük át, megismerjük egymás kultúráját, az adott ország iskolai rendszerét, diákéletét, illetve külföldi barátokra is szert tehetnek a diákok. Az útiköltséget az Erasmus+ fedezi, a diákok elszállásolása pedig mindig az adott ország tanulóinál történik.

Az októberi budapesti konferenciára előreláthatólag kb. 30 diák fog érkezni, számukra keresünk fogadó családot, akik vendégük számára biztosítják a napi étkezést, délután szívesen mutatják be nekik a várost (akár a többi magyar diákkal csoportosan), azaz megpróbálják ezt a hetet minél érdekesebbé és szebb élménnyé tenni a külföldiek számára. Ugyanakkor a magyar diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a konferencia programjain részt vegyenek,  és első kézből ismerhessék meg vendégük kultúráját miközben gyakorolják az angol nyelvet.

Ha szívesen részt vennél a programban, megmutatnád Budapestet egy külföldi diáknak, érdeklődésedet jelezd Tóth Lilla tanárnőnek személyesen az iskolában, vagy emailen: toth_lilla1@hotmail.com címen.

A konferencia időpontja: 2017. október 8-15.

Jelentkezési határidő: május 30.

Események

Hasznos linkek