Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Bemutatjuk iskolánk amerikai önkéntesét

2014. szeptembere óta teljesít szolgálatot iskolánkban Kristell Caballero-Saucedo, az Amerikai Evangélikus Egyház (ELCA) mexikói származású önkéntese. Kristell az angol és spanyol órák megtartásában segít, a nyelvvizsgára készülő diákokkal foglalkozik, valamint péntek délutánonként angol társalgási klubba hívja a diákokat. Közvetlen, kedves, mosolygós személyiségével igazi színfoltja az iskolának. Kedden és pénteken tartózkodik nálunk, mivel a hét többi napján máshol végez önkéntes szolgálatot.
Az ősz folyamán az ELCA forgatócsoportja róla és más önkéntesekről rövid filmeket készített, amelyekben az önkéntes szolgálatra szeretnék felhívni a figyelmet. Örömmel tesszük közzé honlapunkon is ezeket az angol nyelvű kisfilmeket. Az első egy rövid kedvcsináló, a második részletesebb. Mivel a készítők két önkéntes történetéből raktak össze egy globális képet, külön élmény, ahogy képenként összecsúszik a kőbányai evangélikus templom istentisztelete egy dél-afrikaival. E képsorokon és Kristell személyén keresztül közvetlen közelről élhetjük át az összetartozást a világ evangélikusságával.
Kristell életét és munkáját korábban már egy részletes interjúban is bemutattuk a Fasori Hírmondó 2014. karácsonyi számában
 

A filmek itt megtekinthetők:

 

Események

Hasznos linkek