Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Angliai út - Student Lines

| Módosítva: 2017. február. 20., hétfő - 10:53:31

PROGRAMVÁLTOZÁS - JELENTKEZÉS MÁRCIUS 15-IG!

                         Angliai utazás                          

Tanulmányi kirándulás Angliában
                 Idén is szeretettel várjuk a jelentkezőket 7 napos angliai utunkra!          

            

Időpont: 2017.június 5-11.
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: családoknál félpanzió (kontinentális reggeli, meleg vacsora, teljes panzió igényelhető 3500 Ft felár fejében)
Ár: 129 800 Ft (magában foglalja az összes belépőjegyet, útiköltséget, szállást, étkezést)

(Ez az összeg némiképp emelkedhet, mivel a kormány be fogja tiltani az éjszakai autóbuszozást, ezért a tranzitszállás költsége ehhez még hozzájön.)

Programok

1. nap BAROKK CSODA SCHÄRDING
Délelőtt indulás Budapestről. Városnézés Ausztria legszebb barokk városában, Schärding-ben. Séta a Palotaparkban, a Főtéren és a Duna partján. Utazás Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka a buszon.
2. nap DICKENS ANGLIÁJA
Átkelés Angliába a Csalagúton. Városnézés Dickens városában, Rochester-ben, majd látogatás a Dickens World-ben (különleges utazás a Viktoriánus korba, ahol Dickens alakjai kalauzolnak körbe a XIX. szd-i Angliában). Délután érkezés a szálláshelyre.
3. nap LONDON FELFEDEZÉSE
Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.
4. nap CAMBRIDGE
Utazás a híres angol iskolavárosba. Séta a kollégiumok közt, majd látogatás a világhírű King’s College-ban (King’s College Chapel, College Green). Feladatlapok segítségével ismerkedünk meg az egyetemi múzeum kincseivel. Délután szabadprogram a Cam folyó partján és a belvárosban. 
5. nap MÚZEUMI SÉTA
Délelőtt a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum megtekintése (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.), majd szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en. Délután barangolás a Covent Garden-ben, majd a City-n áthaladva séta a Tower körül (Tower Bridge, St. Katharine’s Docks).
6. nap AZ ANGOL NYELV NAPJA
Délelőtt utazás Greenwich-be. Látogatás a Hajózási Múzeumban (Nelson kiállítás, hadihajó-szimulátorok, stb.) majd séta a kikötőben. Tanulmányi látogatás Shakespeare színházában, a Globe-színházban. Az angol nyelvű különórán megismerjük Shakespeare munkásságát, a korabeli irodalmi életet és a világ leghíresebb színházát. Este átkelés a kontinensre a Csalagúton.
7. nap
Utazás Belgiumon, Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

További információ:  http://www.studentlines.hu/tanulmanyi_kirandulas_londonban.html
Jelentkezni Szathmáry Adrienn tanárnőnél vagy a pénztárba 20000 Ft előleg befizetésével lehet március 15-ig. (Szathmáry Adrienn - mobiltelefonszám: 06203191239, email cím: szathmary.adrienn@fasori.hu)

Don’t miss it!

Angliai út - Student Lines

| Módosítva: 2017. február. 20., hétfő - 10:53:31

Események

Hasznos linkek