Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Zöldsuli pályázat

Szeretnénk felhívni a figyelmét a Cetelem Zöldsuli pályázatára, amellyel idén is
 
150 000 forintos támogatást nyerhet iskolája bármely osztálya, amit erdei iskolai táborozásra használhatnak fel.
 
A Cetelem Zöldsuli program célja már kilencedik éve a kisiskolások környezetvédelmi oktatása, környezettudatos nevelése. A pályázaton bármely magyarországi általános iskola bármely osztálya indulhat, tehát akár az iskola összes osztálya, a pályázók közül összesen 30 osztály egyenként 150 000 forint értékű támogatást kap. A 2019-es pályázatból azon osztályok sincsenek kizárva, akik a korábbi években már nyertek a pályázaton.
 
A pályázat témája az idei évben: "Szemetelj okosan! A jövőnk nem játék!”
 
Pályázati anyagként olyan kidolgozott projekt ötleteket várunk, amelyek célja az iskolában, vagy az otthon keletkező hulladékok hatékony csökkentése. A pályázati mű fő eleme a projekt leírás, amely illusztrálható bármilyen szabadon választott stílusban és kézműves technikával készült alkotással; lehet kép, plakát, installáció, oktató- vagy szóróanyag, transzparens, képregény, de más kreatív, figyelemfelhívó, edukatív jellegű alkotás is. A megvalósítás nem feltétel, de a kiválasztott projekt ötlet kidolgozásában aktívan kell részt vennie az egész osztálynak.
A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. november 15. 10:00 óra
 
A nyeremény átvételének feltétele, hogy az iskola rendelkezzen alapítvánnyal, mert a nyeremény kifizetése az alapítványon keresztül történik.
 
Fontos! Ha a pályázati anyag részeként küldött képen vagy videón egy vagy több személy jól látható, felismerhető módon szerepel, a pályázatot kizárólag az ahhoz tartozó Hozzájáruló nyilatkozatokkal együtt tudjuk befogadni. A hozzájárulási nyilatkozat minta letölthető a program honlapjáról, az aláírt nyilatkozatokat a pályázó adatainak megjelölésével várjuk a zoldsuli@cetelem.hu címre. További részleteket a pályázati szabályzatban és a letölthető nyilatkozaton találhat.
 
Bízom benne, hogy a pályázatunk elnyeri tetszését, és azon iskolájának minél több osztálya részt vesz. Kérjük, továbbítsa levelünket az iskola osztályfőnökei, valamint rajz- és technikatanárai felé.
 
Az aktuális pályázatról és a programról további információt az alábbi oldalakon talál:
Kérdés esetén ezen a címen várjuk levelét:

Események

Hasznos linkek