Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

VIII. JÉG Középiskolás Verseny

A Budapesti Corvinus Egyetemen immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a JÉG (Jövőt Építők Generációja) tagjainak megálmodása által, a középiskolásoknak szóló versenyünk. 

 

Emberi érték a tehetség, ami majdnem mindenkiben megtalálható, csak sokáig kell faragni a követ, hogy végül megcsillanjon a drágakő.” Czeizel Endre

A középiskolás versennyel ehhez a faragáshoz szeretnénk hozzájárulni, hogy a jövő generációja egy szinttel  tudatosabban legyen hatással a jövője alakulására. 

 

A versenyre háromfős csapatok jelentkezését várjuk. A csapatok közismereti és gazdasági témakörökben versenyeznek. A feladatok megoldásához nem feltétlenül szükséges gazdasági előképzettség. A csapatok állhatnak akár különböző osztályok vagy évfolyamok diákjaiból, korbeli megkötés nincs. Azonban feltétel, hogy a csapat minden tagja egy középiskolába járjon, illetve aktív középiskolai jogviszonyuk legyen.

 

A megmérettetés három selejtező fordulóval kezdődik, melyek teszt jellegűek, végül a legjobb tíz csapat bejut az országos döntőbe, ahol az álmaik vállalkozási/üzleti ötletét kell összeállítsák  és prezentálják a zsűri előtt ehhez természetesen megadjuk a megfelelő támogatást. Ennek időpontja előreláthatólag 2021. április 16., helyileg a Budapesti Corvinus Egyetemen. 

 

A döntőben az első három helyezett csapatot a támogatóink által felajánlott ajándékcsomagokkal díjazzuk, illetve egy különleges programban részesülhetnek, amely tovább segíti őket a tanulmányaikban és személyes fejlődésükben. Idén a felkészítő tanárok munkáját is szeretnénk külön értékelni és támogatni különböző nyereményekkel. 

 

A jelentkezés 2020. január 5. és január 31. között zajlik az alábbi címen elérhető regisztrációs felületen keresztül:


 

http://bit.ly/jegkozepiskolásverseny2021

 

A verseny menetrendje a regisztrációt követően:

• 1. forduló: február 8. - február 14.

• 2. forduló: február 22. - március 7.

• 3. forduló: március 15. - március 31.

 

• Döntőbe bekerült csapatok tájékoztatása: 2021.április 9.

• Döntő (előreláthatólag): április 16., péntek, Budapesti Corvinus Egyetem

 

Amennyiben kérdéseik merülnek fel, illetve további információkért kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Reméljük, hogy az Ön iskolájának tanulóival is találkozunk a versenyen!

 

Üdvözlettel,

JÉG Középiskolás Verseny szervezői csapata

Események

Hasznos linkek