Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Öko Napló Extra verseny

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. által meghirdetett Öko Napló Extra elnevezésű versenyt, melyre folyamatosan várjuk az osztályok jelentkezését.

A versenyben általános és középiskolák 1-12. évfolyamos osztályai vehetnek részt és 2020. április 22-ig gyűjthetik a pontokat.
Verseny fókuszpontja a környezettudatos életmódra való nevelés és szemléletformálás, melyet fontosnak tartunk már fiatalkorban elkezdeni. Célunk, hogy játékos formában vonjuk bele a gyermekeket a programba.
Ezen országos kampányunkhoz kapcsolódóan fejlesztettük az Öko Napló környezetvédelmi applikációnkat, mely ingyenesen letölthető.  Az applikációnkon keresztül folyik a verseny az osztályok között. A verseny alatt a tanulók közösen gyűjtik a pontokat az osztályuknak. A diákok minden nap kapnak 5 kérdést, melyre pontokat kapnak. Az eredmények függvényében szemlélteti számukra az applikáció, hogy aznap mennyire védték Földünket. Természetesen lehetőség van plusz pontok szerzésére is.
A verseny lezárultával összegzésre kerülnek az összegyűjtött pontok, melyek alapján az első három helyet megszerzett osztály egy 3 napos kirándulást nyer Zánkára. Az 1-5. évfolyam számára élménytábor, míg a 6-12. évfolyamos osztályok számára életpálya segítő, pályaorientációs tábort szervezünk.
Bővebb információkat az alábbi linkeken talál:
www.futournet.hu

Öko napló infók


Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban kérem forduljon kollégámhoz az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@erifa.hu

Események

Hasznos linkek