Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Formáld a világod - Szabadfogású Számítógép verseny

| Módosítva: 2022. december. 15., csütörtök - 09:23:52

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ idén 20. alkalommal rendezi meg a Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép versenyt, amelyre digitális eszközök felhasználásával készült kreatív, önálló pályaműveket vár 19 év alatti fiataloktól.

Ingyenes, online versenyünkre 19 év alatt bármivel lehet jelentkezni, ami digitális eszközzel készült: akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás! 

Nevezési határidő: 2022. október 24. éjfél. (előreláthatólag meghosszabbításra kerül 1-2 héttel)

A verseny egyedülálló Magyarországon, hiszen nem csak megmérettetést, az önálló alkotás örömét, hanem a bemutatkozás lehetőségét és nemzetközi kapcsolatokat is kínál a sikeres pályázóknak. A részvétel segíthet felismerni, hogy a digitális eszközök, az informatika olyan lehetőség, mellyel változtathatnak világunkon. 

Szeretnénk, ha felhívásunk a lehető legtöbb érdeklődő fiatalhoz eljutna, ezért intézményük címére postai úton eljuttattunk egy plakátot. Kérnénk, hogy helyezzék ki azt és informálják az iskola tanárait, s így segítségükkel a diákokat a verseny lehetőségéről.

A beérkező műveket informatikusokból, művészekből, zenészekből, korábbi versenyzőkből és tanárokból álló zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokból Budapesten, a Deák17 Galériában rendezünk kiállítást 2023. január 14-25-ig.

A nyilvános bemutatkozási lehetőségen kívül a verseny támogatóinak köszönhetően nyerteseinket értékes ajándékutalványokkal és ösztöndíjjal díjazzuk.

A jelentkezési lap és praktikus információk a verseny weboldalán érhetők el: www.formaldavilagod.hu

Események

Hasznos linkek