Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Földrajz és természetismeret versenyek 2019 őszén

Kedves Tanárok, Diákok!

Szeretettel köszöntelek benneteket az új tanévben. Szeretném figyelmetekbe ajánlani idei földrajz, természetismeret tantárgyakhoz kapcsolódó kínálatunkat.
 
A Világjáró földrajz és természetismeret verseny az idei tanévtől 4 fordulós lesz, így hamarabb ki tudjuk majd küldeni az okleveleket és ajándékokat. Nagyon érdekes témákkal készültünk: az 5. és 6. osztályban: Országok, fővárosok, nyelvek, népszokások, "Olyan ember vagy, ahogyan az állatokkal bánsz.", A csodálatos Tisza!, Környezetvédelem, fenntartható fejlődés. A 7. és 8. osztályban: A hazai erdők, A tengerek élővilága, Fenntartható fejlődés, környezetvédelem lesznek a témák.
Idén a középiskolásokat egy új online felületen szólítjuk meg: Hebe+ oldalunkon (www.hebeplusz.hu). Itt ingyenesen letölthető feladatokkal is segítjük a felkészülést az érettségire.
 
A Világjáró földrajz versenyen velük a következő témákat dolgozzuk fel: Közép-Amerika természetföldrajza, A világ extrém tavai, folyói, környezetvédelem, fenntartható fejlődés, Demográfiai folyamatok és migráció napjainkban.
Egyfordulós csapatversenyt szervezünk Mindent az erdőről címmel, amelyben összegyűjtöttük a téma érdekességeit. Versenyünk tantárgyakon átívelő, hiszen lesznek benne természetföldrajzi és irodalmi kérdések is. A versenyzők filmet néznek, kreatív alkotásokat készítenek miközben elmélyülnek ebben a hihetetlenül érdekes és sokszínű témában. Versenyünket ismét kíséri majd a tavaly is nagy sikert aratott rajzverseny.
 
A nevezésekkel foglalkozó tanárok pontgyűjtő programban vesznek részt, és a nevezések számától függően ajándékokat kapnak.
Újdonság - szülői tájékoztató
 
Kinyomtatható szülői tájékoztatókat készítettünk versenyeink népszerűsítéséhez. Kérjük, nyomtassák ki, és a szülői értekezleten osszák szét az érdeklődők között.
 
A szülői tájékoztatók honlapjainkról tölthetők le:
Újdonság - nevezési díj kedvezményeink
 
Családi kedvezmény: Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagyon sokszor előfordul, hogy egy családból több gyereket is beneveznek a szülők. Nekik szeretnénk most kedvezni új akciónkban. Ez a kedvezmény akkor vehető igénybe, ha egy szülő minimum 3 gyermekét vagy 1 gyereket minimum 3 tantárgyból nevez bármelyik Hebe Kft. által szervezett versenyünkre.
 
Kedvezmény osztályoknak: amennyiben 15-20 diákot beneveztek versenyünkre, jelentős kedvezményt adunk a nevezési díjból az alábbiak szerint:
  • 15-20 fő esetén 4 fordulós tantárgyi versenyünkre: 48 000 Ft;
  • 15-20 fő esetén 3 fordulós őszi  olvasóversenyünkre: 38 000 Ft;
  • 15-20 fő esetén Böngész versenyünkre: 39 000 Ft.
Részleteket honlapjainkon találtok: www.levelezoversenyek.hu, www.bongesz.hu, www.hebeplusz.hu
 
Kívánok nektek sikeres és élményekben gazdag tanévet. Szeretettel várunk benneteket tanítványaitokkal idei versenyeinken!

Események

Hasznos linkek