Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

A Kutató Diákok Mozgalmának 2022-2023-as tanév programjai

A Kutató Diákok Mozgalmát 25 évvel ezelőtt Prof. Dr. Csermely Péter alapította. Mozgalmunk napjainkra közel 6000 tagot (mentorok, tanárok, diákok) számlál. Célunk a tehetséges diákok összefogása országszerte és a Kárpát-medencében, a tudományos kutatás iránt érdeklődő diákok felkarolása, mentorálása.

 

TUDOK 2023

A Kutató Diákok Országos Szövetsége és a Kutató Diákokért Alapítvány 2023-ban rendezi meg a Tudományos Diákkörök XXIII. Kárpát-medencei Konferenciáját (TUDOK 2023). A konferencián saját tudományos kutatásuknak eredményeit vagy kutatási tervüket mutatják be a diákok szakmájában elismert zsűri előtt.

 

A konferencián kétféle módon lehet indulni:

a)      Saját, önálló tudományos kutatásról szóló munkával, mely az elért eredményeket tartalmazza (Elvégzett kutatási tömb)

b)  Saját, önálló tudományos kutatásról szóló munkával, mely a hipotézisre épít, kidolgozott módszertannal rendelkezik, de még nem rendelkezik eredményekkel (Kutatási terv tömb)

 

A TUDOK 2023 felhívását ITT TALÁLJA!

 

 

KutDiák – Richter szakkörprogram

Pályázati programunk célja azoknak a már működő, de legkésőbb a 2022/23-as tanévben elinduló szakköröknek/online tehetséggondozó programoknak a támogatása, melyek elősegítik a diákok természettudományos pályára való felkészülését.

 

A szakkörprogram részletes információi ITT ÉRHETŐK EL!

 

 

Példaképem a tanárom

A Kutató Diákokért Alapítvány és a Richter Gedeon Nyrt. közös „Példaképem a tanárom” elnevezésű pályázatát a természettudományos tantárgyakat tanító tanárok elismerésére hozta létre. A pályázatra diákok jelölhetik tanáraikat.

 

A jelölés feltételeit és további részleteket ITT TALÁLJA!

 

 

XXI. KutDiák Tudományos Esszépályázat és XVI. Tudományos Poszterverseny

Ezeknek a versenyeknek a célja lehetőséget adni a diákoknak, hogy kipróbálják a kutatói megjelenés ezen formáit és ezáltal megismerkedjenek a publikálás alapjaival.

 

Az esszépályázat és poszterverseny részleteit 2023 tavaszán, a meghirdetésüket követően küldeni fogjuk.

Események

Hasznos linkek