Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

8. Ökumenikus Diákfilmszemle

| Módosítva: 2019. január. 30., szerda - 08:04:26

Kedves filmkészítő Diákok és a diákok alkotásait segítő Tanártársak!
 
A keresztény egység imahetén örömmel adjuk hírül, hogy idén újra megrendezzük az ökumenikus diákfilmszemlét a katolikus, református és evangélikus általános- és középiskolák diákjai számára.
 
A 8. Ökumenikus Diákfilmszemle vetítés-sorozata, a filmek nyilvános értékelése és díjazása 2019. május 25-én, szombaton lesz. A filmek beadási határideje 2019. május 2. csütörtök, és most is szabadon választott, illetve kiemelt témában várjuk a filmeket.
 
A filmek időtartama maximálisan 8 perc lehet. Csatoltan küldjük a többi tudnivalót tartalmazó versenykiírásunkat. Az idei kiemelt témánk: ÁRRAL SZEMBEN - Amikor sikeresen megküzdünk a kihívásokkal.
 
Szeretnénk felhívni a figyelmet a diákfilmszemlénk rendszeresen aktualizált weboldalára: www.okudiakfilm.hu . Nemcsak az eddigi filmszemléink története, legjobb filmjei és képes beszámolói találhatók meg itt, hanem egy menüpontban filmkészítést segítő oktatási anyagokat is közzé tettünk. Természetesen a versenyfelhívásunk és a filmmel együtt beküldendő nevezési lap is letölthető az oldalról, továbbá az AKTUÁLIS menüpontban megtalálható a részletes versenyszabályzatunk is. Szeretettel ajánljuk rövid reklámfilmünket:
https://www.okudiakfilm.hu/index.php?pageid=reklam2019, megköszönjük ennek terjesztését.

A verseny leírása itt is olvasható.


Sikeres és örömteli filmes munkát kívánok szeretettel az ökumenikus szervezőbizottság nevében,
 
Wettstein József piarista tanár
az Ökumenikus Diákfilmszemle főszervezője

Események

Hasznos linkek